L'Alsace

Bistrot

Notre restaurant

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

To veje fører hér til den sikre forførelse: ned af den lille trappe i Ny Østergade ind til en spændende verden af fascinerende kunst eller gennem det fortryllende brostensbelagte Pistolstræde ind i en smuk glasomringet terrasse med servering hele året. To indgange med hver deres præg som giver Restaurant l’Alsace sin helt unikke personlighed og sin magiske stemning. I årets mildere måneder er det også muligt at tage plads ved et af bordene som er sat frem i den charmerende gårdhave med de smukke okkerfarvede bindingsværkshuse.

L’Alsace bliver drevet af vennerne restaurantchef Josephine Stockhammer og køkkenchef Franck Dietrich. Franck som er en vaskeægte “Elsässer” blev headhuntet i en stor restaurant i London af Josephines far Franz Stockhammer, som grundlagde l’Alsace i 1978. Josephine selv har gennem sin uddannelse og mange års erfaring i europæiske storbyer løftet arven fra sin elskede far med ynde og energi.

Resultatet er en restaurant med karakter, hjertevarme og stil som egner sig ligesåvel til forretningsaftalen, den romantiske forførelse, den rolige stund efter en travl arbejdsdag eller præludiet til en god aften.

Menukortet med sine rødder i Frankrig og Østrig bliver jævnligt inspireret af nye ideer og tiltag. F.eks. er det nu muligt at bortføre den guddommelige foie-gras ud af huset som man eventuelt kan supplere med den mest udsøgte Gewürtztraminer. Eller man kan tage bouillabaissen med i portionsanretninger til den romantiske aften eller som besnærende hors-d’œuvre til den store venne-middag.

Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt når det står til Franck og Josephine, så ring og få en snak eller kom forbi og lad dig forkæle en stund eller to, finde ro og få fornyede kræfter.

Med venlig hilsen

Contact

Ny Østergade 9 1101, København K Danemark
Numéro de téléphone :
33 14 57 43
Site internet :
Page Facebook :

Menu Goût de France 2020