Salon

Contemporain

Notre restaurant

laus Christensen “Den Røde” byder velkommen i Frederiksstaden

I Kongens København findes der en helt særlig gade. Her havde hofbygmester, Nicolai Eigtved, sin storhedstid i midten af 1700-tallet. De smukke rokoko-palæer, gør Bredgade til ”Gentilernes Promenade”, som beskrevet i Johan Ludvig Heibergs digte. Om de elegante damer og herrer, der spadserede hen ad fortorvet.

Den imposante arkitektur fylder byrummet fra Kgs. Nytorv til Esplanaden, og er i dag æstetikkens højborg med alt fra gallerier, og antikvitetshandlere til sølvsmede og designere. Her i skønhedens centrum er det helt naturligt, at kokken og galleristen, Claus Christensen, har valgt at slå sig ned med restauranten Salon. Her lever den store passion for kunst og ikke mindst gastronomien.

Navnet, Salon, stammer fra den danske guldalder, og rummer selskaber, hvor litteratur, kunst, musik og politik, ofte stod i centrum for de livlige samtaler.

Her kan du altid kigge forbi til et glas vin og delikate snacks i vinbaren.Til frokost og middag byder køkkenet på den klassiske danske og franske kogekunst.

Menuen og vinkortet er både højt og lavt og rummer alt det Claus elsker. Ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed.

Selve restauranten er bygget op som salonner og udstillingslokaler, hvor kunsten og gastronomien kan smelte sammen.

Vi glæder os til at byde velkommen i Salon, vi glæder os til skønt selskab.

Claus ”Den Røde” Christensen

Contact

Bredgade 63 1260, København Danemark
Numéro de téléphone :
4533151060
Site internet :
Page Instagram :

Menu Goût de France 2020